Tantra odense tantra massage i århus

Tao-Tantra Instituttet Giersingvænget 21 Odense SØ Telefonnummer: 31 36 37 Hjemmeside. Gavekort til retrospeed.org En masse gode oplevelser venter. Uddannelse. Indehaver af følgende uddannelser: - Tantramassage. Taomassage. Lingam/Yoni-massage. - Rosenberg teknik/. Oversigt over Wellness-steder og klinikker med tilbud på Tantra massage, tantrisk massage og Yoni massage. Tantramassage og psykoterapi i Århus. Odense og EKSTRA foredrag i Århus. Foredrag i København og Odense og EKSTRA foredrag i Århus onsdag d.

Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er.

Tantramassage og psykoterapi i Århus. Odense og EKSTRA foredrag i Århus. Foredrag i København og Odense og EKSTRA foredrag i Århus onsdag d. Oversigt over Wellness-steder og klinikker med tilbud på Tantra massage, tantrisk massage og Yoni massage.

Kontakt os | Tantra Temple

Det kan være lidt af en jungle af finde det rigtige sted for sin Tantramassage. Hvem gør hvad . Du finder Tantra Templet både i København, Aarhus og Odense. Uddannelse. Indehaver af følgende uddannelser: - Tantramassage. Taomassage. Lingam/Yoni-massage. - Rosenberg teknik/. Tantramassage og psykoterapi i Århus. Odense og EKSTRA foredrag i Århus. Foredrag i København og Odense og EKSTRA foredrag i Århus onsdag d.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail