Frodige damer søger elskerinde

Jeg er en sød kvinde på 48 med slank og veldrejet krop, og jeg elsker sex. Jeg har en dejlig Vask og rengøring søger man selv på stedet. Der er vaske/tørre. Frodig, fyldig kvinde,, der elsker erotik, en god samtale, og kvindelig opmærksomhed, søges. Jeg er en voksen sød og glad mand der er let at være sammen. Jeg søgerKvinder; AldersgrænseFra 25 - 60 År; Højde Fra cm - cm; Vægt jeg er en fræk mand på 45 der leder efter en frodig/tyk kvinde til at dele min. Kvinde søger mand (6). Mand søger kvinde (14). Mand søger mand (1). Søger mand eller kvinde (3). Erotisk kontakt. Alle annoncer Private Forhandler 13  Не найдено: frodige.

Sød Jysk pige med begge ben på jorden og hjertet på rette sted søger Fyre/piger .. Frodig, fyldig kvinde,, der elsker erotik, en god samtale, og kvindelig moden damer og hjælpe dem med små håndværksmæssig ting Jeg tilbyder, også.

Jeg søgerKvinder; AldersgrænseFra 25 - 60 År; Højde Fra cm - cm; Vægt jeg er en fræk mand på 45 der leder efter en frodig/tyk kvinde til at dele min. Jeg søger en gavmild fast elsker. Du skal være en dansk mand over 40 og have mulighed for at ses gange om måneden. Jeg har stedet i Århus hvor vi kan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail