Tantra roskilde tantra massage odense

Jan 10, - Da Achim og jeg mødte hinanden blev vi, ret tideligt i vores forhold, introduceret til tantramassagens praksis. Vi blev 'kærligt forstyrret' i vores. Tao-Tantra Instituttet Giersingvænget 21 Odense SØ Telefonnummer: 31 36 37 Hjemmeside. Gavekort til retrospeed.org En masse gode oplevelser venter. Har du lyst til at lære at massere din partner - intimt, nærværende og sensuelt? Eller går du med tanker om måske at massere professionelt en dag? I de skønne. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel For information om Tantra Massage Education send os en e-mail på.

Tao-Tantra Instituttet Giersingvænget 21 Odense SØ Telefonnummer: 31 36 37 Hjemmeside. Gavekort til retrospeed.org En masse gode oplevelser venter. Om. Hej frække Vi har en fornøjelse til at invitere dig til vores Tantra Massage Studio beliggende på Rugårdsvej i Odense. I dag har du den enestående. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel For information om Tantra Massage Education send os en e-mail på.

Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er. May 13, - Jeg er på kursus i Odense for at lære en helt masse om krops- og ansigtsbehandlinger inden for wellness. Så der bliver noget at glæde sig til. Om. Hej frække Vi har en fornøjelse til at invitere dig til vores Tantra Massage Studio beliggende på Rugårdsvej i Odense. I dag har du den enestående.

Det siger andre om tanta massage Odense

Tao-Tantra Instituttet Giersingvænget 21 Odense SØ Telefonnummer: 31 36 37 Hjemmeside.

Gavekort til retrospeed.org En masse gode oplevelser venter. Tantramassage er en helkropsmassage, hvor hele din krop bliver æret og masseret med opvarmet mandelolie. Det er som en dans, som kan blive stille.

Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel For information om Tantra Massage Education send os en e-mail på.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail