Tilbud tantra massage tantra massage for kvinder

Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Tantra København har medlemmer. Kære alle tantra-interesserede! Dette er tænkt som Kære skønne kvinder jeg tilbyder tantramassage til jer. Om mig. Tantramassage og tantrisk massage, spirituel massage. Her kan indgå yoni massage og lingam massage.

Praktisk information | Tantra Temple

Tantramassage og tantrisk massage, spirituel massage. Her kan indgå yoni massage og lingam massage. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Tantra Massage Day Den marts arrangerer vi en hel dag, hvor massager kan bookes med rabat: 10% for en enkelt massage, 20% for parmassage 30% for.

Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni.

Til dig der vil i dybden med tantramassage og ønsker at blive klædt på til både privat og Tantraværkstedet tilbyder en enestående mulighed for ”at trække stikket” fra sig til mænd og kvinder som ønsker at lære en komplet tantramassage.

Lær tantramassage i trygge rammer sammen med din partner. På dette kursus lærer du at give (og modtage) tantramassage så englene synger og orgasmen flyder.

På kurset lærer du bl.a.: . Nøgenhed er dog ikke et krav, men et tilbud. Tantramassage for par Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske. Tantra København har medlemmer. Kære alle tantra-interesserede! Dette er tænkt som Kære skønne kvinder jeg tilbyder tantramassage til jer. Om mig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail