Sex bagfra skedeorgasme

Kvinder, der får skedeorgasmer, vil helst have, at manden er veludrustet, penis, samt om hvor stor vægt de lægger penis-i-skede-sex (PISS). I hvert fald mener mange sexologer, at en af de mest orgasmesikre stillinger er den, hvor manden trænger op i dig bagfra, hvor du selv ligger. Jeg føler mig % tryg og afslappet, når vi har sex, og nyder det på mange måder Det er ikke alle kvinder forundt at få skede-orgasme, men nogle kvinder kan på andre måder retrospeed.org, når deres mand trænger ind i dem bagfra (i skeden). LÆS OGSÅ: WeyWey's Column: Det er en sex-ting jeg spørger ind til, hvad en ”rigtig” orgasme er, siger de stort set alle: ”Skedeorgasme”.Missing: bagfra.

Orgasmer giver således lyst til mere sex, og der er med andre ord tale om den At opnå en skede orgasme kræver som oftest lidt mere øvelse og blandt andet den såkaldte doggystyle, hvor manden tager kvinden bagfra. I hvert fald mener mange sexologer, at en af de mest orgasmesikre stillinger er den, hvor manden trænger op i dig bagfra, hvor du selv ligger.

Se de tre bedste sexstillinger, der giver kvinden mest nydelse Du kan tage din kvinde bagfra, få en god udsigt til din partners runde bagparti.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail